YAMIE PASTABAR OOST

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 240 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yamie Pastabar Oost. Meer weten? Ontdek meer

23 apr 2024 om 22:17 Lekker en vriendelijke bezorger
23 apr 2024 om 18:23 Normaal gesproken top! Wekelijkse bestelling. Vandaag extra betaald voor spinazie. Niet erin. Kip was rauw van binnen, roze. Niet lekker gegeten. Super teleurstellend. Kruiden waren ook te missen smaakte nergens naar. Gelijk afgeknapt
21 apr 2024 om 21:03 3 soorten pasta besteld en alle 3 waren heerlijk.
17 apr 2024 om 21:23 Lekker warm eten bezorgd gekregen en super snel! Bedankt voor de top service!
16 apr 2024 om 21:34 Prima service
9 apr 2024 om 23:15 Nvt
9 apr 2024 om 22:59 One of my favorite. Thank you
5 apr 2024 om 22:08 Bestel pasta met mozzarella laagje krijg bevroren mozzarella in een bakje. 60 euro kwijt voor twee miezerige bakjes pasta. Skip dit restaurant!!!
5 apr 2024 om 21:08 Very bad attitude they messed up my order and behaved so terribly and I didn't get my correct order you deserve to bankrupt
29 mrt 2024 om 2:10 Dit keer was het minder , wel jammer ik verheugde me erop…
27 mrt 2024 om 22:25 Onze pasta is niet toegekomen. We hebben besteld om 20:21 en het is nu 22:25 en we hebben onze bestelling nog steeds niet.
27 mrt 2024 om 19:52 Heerlijke pasta!! Het kwam nog lekker warm aan zeker een aanrader